Українське Різдво 2025

Різдво 2025.

Наближаються зимові свята, полиці магазинів поступово наповнюватимуться і традиційною українською випічкою, як то калачі та пряники, так і європейськими штоленами та пандоро Ми в Zeelandia Ukraine ретельно підготувалися до святкового сезону та маємо неймовірні рецептурні рішення топових різдвяних виробів та якісні інгредієнти для їх виробництва. І якщо ви також хочете підготуватися до прийдешнього Різдва завчасно - дивіться та надихайтесь!

<strong>Панетон Верона </strong>
Панетон Верона 

Рекомендуємо використовувати для виробництва різдвяних штоленів: суміш надає виробам тривалої суперм‘якості, неперевершеної смакоароматики та особливо ніжної текстури.

.

<span><strong>Мускатний</strong> <strong>кекс</strong>  </span>
<span/>
Мускатний кекс  

Це мастхев різдвяного асортименту. Кориця, гвоздика, кардамон, мускатний горіх та імбир, що входять до складу суміші, надають виробам неймовірного пряного аромату.

<span><strong>Крафен</strong> <strong>Світ </strong></span>
<span/>
Крафен Світ 

Здоба з Крафен Світ набуває апетитного жовтого кольору та має гарний вологий м’якуш. Чудове рішення для різдвяної випічки, особливо калачів та калити.

<span><strong>Софт Тач</strong></span>
<span/>
Софт Тач

Незамінний поліпшувач з витонченим ванільним смаком для виробництва калачів, рогаликів та інших здобних різдвяних виробів. Надає випічці гарного об’єму та гарантує рівномірну, дрібнопористу «губчату» структуру.

<span><strong>Гамма Фреш</strong> </span>
<span/>
Гамма Фреш 

Українці ще досі святкують 2 Різдва: 25 грудня і 6 січня. Тому виробник має забезпечити подовжені терміни зберігання виробів. Технологічний відділ Zeelandia має експертизу та великий досвід у виробництві виробів тривалого терміну зберігання.  

<span><strong>Кекс</strong> <strong>фісташковий</strong></span>
<span/>
Кекс фісташковий

Ми дуже творчо підходимо до створення нових рецептур і поєднали кексову суміш з дріжджовим тістом в рогаликах "Ласунчик". Ця комбінація надає виробам гарний жовтий колір та дрібну рівномірну пору. В складі суміші – каліфорнійська фісташка, тож такого ви точно ще не пропонували своїм споживачам!    

<span><strong>Маропан</strong></span>
<span/>
Маропан

Важко уявити сучасне Різдво без випічки з мигдалевою начинкою: її додають до штоленів, печива, пирогів та шоколадних цукерок. Вироби мають справді чарівний смак та аромат Різдва.      

<strong>Макова начинка</strong>
Макова начинка

Мак для українців – дуже сакральна рослина, символ родини та потужній оберіг. Тому на різдвяні свята великим попитом користуються макові рулети, пироги та рогалики саме з маковою начинкою. Маємо для вас кілька варіантів якісної макової начинки, яку можна використовувати як у відкритій, так і закритій випічці. 

Код українського Різдва.

Команда Zeelandia разом з Маріанною Душар, дослідницею та письменницею про історію їжі та Ігорем Лильо, доктором історичних наук Assistante Professor University of Kansas (USA) представляє свій авторський сучасний погляд на українську автентичну різдвяну випічку в каталозі «Українське Різдво». .

Хіти сезону

Сучасні споживачі дуже вибагливі до святкових смаколиків, бо купують їх як на подарунок, так і для чаювань з родиною та друзями. Тому у виробі має приваблювати все:  зовнішній вигляд, смак та текстура. Ми обрали кілька оригінальних різдвяних рецептур, які обов’язково стануть родзинкою вашого святкового асортименту.

Калач <strong>Карпатський віночок</strong>
Калач Карпатський віночок
<span>Калита <strong>Макове мереживо </strong></span>
<span/>
Калита Макове мереживо 
<span>Печиво <strong>Цвібак </strong></span>
<span/>
Печиво Цвібак 
Мініштолен з<strong> Маропаном </strong>
Мініштолен з Маропаном 
<span>Пандоро <strong>Крафен Світ </strong></span>
<span/>
Пандоро Крафен Світ 
<span>Штолен <strong>мигдалевий</strong></span>
<span/>
Штолен мигдалевий