Українське Різдво 2025
Різдво 2025.
Наближаються зимові свята, полиці магазинів поступово наповнюватимуться і традиційною українською випічкою, як то калачі та пряники, так і європейськими штоленами та пандоро. Ми в Zeelandia Ukraine ретельно підготувалися до святкового сезону та маємо неймовірні рецептурні рішення топових різдвяних виробів та якісні інгредієнти для їх виробництва. І якщо ви також хочете підготуватися до прийдешнього Різдва завчасно - дивіться та надихайтесь!
Панетон Верона
Рекомендуємо використовувати для виробництва різдвяних штоленів: суміш надає виробам тривалої суперм‘якості, неперевершеної смакоароматики та особливо ніжної текстури.
.
Мускатний кекс
Це мастхев різдвяного асортименту. Кориця, гвоздика, кардамон, мускатний горіх та імбир, що входять до складу суміші, надають виробам неймовірного пряного аромату.
Крафен Світ
Здоба з Крафен Світ набуває апетитного жовтого кольору та має гарний вологий м’якуш. Чудове рішення для різдвяної випічки, особливо калачів та калити.
Софт Тач
Незамінний поліпшувач з витонченим ванільним смаком для виробництва калачів, рогаликів та інших здобних різдвяних виробів. Надає випічці гарного об’єму та гарантує рівномірну, дрібнопористу «губчату» структуру.
Гамма Фреш
Українці ще досі святкують 2 Різдва: 25 грудня і 6 січня. Тому виробник має забезпечити подовжені терміни зберігання виробів. Технологічний відділ Zeelandia має експертизу та великий досвід у виробництві виробів тривалого терміну зберігання.
Кекс фісташковий
Ми дуже творчо підходимо до створення нових рецептур і поєднали кексову суміш з дріжджовим тістом в рогаликах "Ласунчик". Ця комбінація надає виробам гарний жовтий колір та дрібну рівномірну пору. В складі суміші – каліфорнійська фісташка, тож такого ви точно ще не пропонували своїм споживачам!
Маропан
Важко уявити сучасне Різдво без випічки з мигдалевою начинкою: її додають до штоленів, печива, пирогів та шоколадних цукерок. Вироби мають справді чарівний смак та аромат Різдва.
Макова начинка
Мак для українців – дуже сакральна рослина, символ родини та потужній оберіг. Тому на різдвяні свята великим попитом користуються макові рулети, пироги та рогалики саме з маковою начинкою. Маємо для вас кілька варіантів якісної макової начинки, яку можна використовувати як у відкритій, так і закритій випічці.
Код українського Різдва.
Команда Zeelandia разом з Маріанною Душар, дослідницею та письменницею про історію їжі та Ігорем Лильо, доктором історичних наук Assistante Professor University of Kansas (USA) представляє свій авторський сучасний погляд на українську автентичну різдвяну випічку в каталозі «Українське Різдво».
Хіти сезону
Сучасні споживачі дуже вибагливі до святкових смаколиків, бо купують їх як на подарунок, так і для чаювань з родиною та друзями. Тому у виробі має приваблювати все: зовнішній вигляд, смак та текстура. Ми обрали кілька оригінальних різдвяних рецептур, які обов’язково стануть родзинкою вашого святкового асортименту.