Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Хліб Тостовий

Дрібнопористий м'якіш та тонка ароматна шкоринка.

Хліб Трипільський

Житньо-пшеничний хліб з яскраво-вираженим солодовим смаком та соковитим м'якушем.

Хліб Веггі Ферменто

Зерново-овочевий хліб на заквасці, збагачений вмістом голозерного вівса та соцевиці.

Хліб Вітал

Не лише смачний, а й корисний хліб збагачений багатозерновим наповненням.

Хліб заварний з пажитником

Хрустка шкоринка, ароматний крупнопористий м’якіш, унікальний смак створені за стародавніми рецептами у поєднанні з сучасними технологіями виробництва. Скибочки хліба смакують ще краще у поєднанні з незвичайними начинками. Наприклад, приготуйте сендвіч зі шматочками свинини, салату зі свіжої капусти, моркви, заправлений майонезом та кільцями смаженої цибулі. Такий хліб точно не буде довго залежуватись на полицях магазину, тому що кожен захоче приготувати з ним свій смачний сендвіч.

Хліб злаковий

Багатозерновий хліб.

Хлібець Щедрий

Продовгувата форма виробу з відкритим гребінцем, пористий м’якіш, виражений аромат та зернове наповнення.

Лаваш

Прісний хліб у вигляді коржа із пшеничного борошна, найкраще підходить для створення обгорнених у корж бутербродів.

Молочний тостовий хліб Хоккайдо

Справжній смак Японії в неймовірно ніжному молочному тості Хоккайдо.

Папушник Гастрономічний

Різновид великоднього м'якого хліба із дріжджового здобного тіста з гастрономічною солоною начинкою. Справжній смаколик!

Римські булочки Чіріоли

Булочки у вигляді кавового зерна або зерна пшеничі з характерно хрусткою шкоринкою та зерновим наповненням.

Тостовий хліб Айова

Класична лінійка тостових хлібів з американським ДНК.