Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Хліб Куршевель

Хліб заварний темний з пажитником та сиром.

Хліб Марафон

Супер корисний зерновий хліб на заквасці з низьким глійкемічним індексом.

Хліб Морквяний

Цільнозерновий хліб має легку вологу структуру м\якішу збагачену міксом різноманітного насіння та моркви.

Хліб Одеса-мама

Хліб десертний житньо-пшеничний з горіхами, родзинками, курагою та журавлиною.

Хліб Оулу

Житньо-пшеничний заварний хліб.

Хліб Північне золото

Поживний пшенично-житній хліб на заквасці, збагачений насінням льону. Має глибокий насичений смак та апетитну шкоринку.

Хліб Північноєвропейський

Хліб з насиченим солодовим смаком, притаманний фінським хлібам, та зерновим наповненням, збагачений вітамінами та мінералами, корисними вуглеводами та жирами.

Хліб По-домашньому

Веганський продукт. Не містить інгредієнтів тваринного походження. Хліб насичений зернами, темний багато-зерновий м'якіш, тонкий солодово-пряний аромат.

Хліб подовий Селянський

Цільнозерновий хліб на заквасці з гарним вологим м'якушем та глибоким насиченим смаком.

Хліб Прибалтійський

Хліб подовий темний на хмелевій заквасці, насичений смак, наближений до заварних сортів хліба, щільний, вологий, затемнений м'якіш.

Хліб Шляхетний

Хліб з ароматним вологим м'якушем з нотками коріандру. Виріб можна заморожувати.

Хліб Швейцарський

Темний заварний хліб з пікресленою кислинкою у поєднанні з солодкістю. Можна заморожувати.