Рецептури Рецептури

Молочний тостовий хліб Хоккайдо

Справжній смак Японії в неймовірно ніжному молочному тості Хоккайдо.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,050 кг   Крафен 20
0,050 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   сіль
0,050 кг   цукор
0,050 кг   маргарин
0,100 кг   сухе молоко 1,5%
0,001 кг   ванілін
0,550 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Заміс тіста: 4 хв. на першій швидкості та 7 хв. на другій. Температура тіста 23-25°С. Релаксація тіста: 5-10 хв. Сформувати тістові заготовки з розрахунку 0,260-0,265 кг/1 л форми. Заготовки викласти в форми та накрити кришками.
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря 75-80%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 220-200-190°С, протягом 28-30 хв. (для заготовок масою 0,780 кг).
Подова піч: 200-200°С, протягом 32-33 хв.
Час випікання залежить від маси тістових заготовок та особливостей печі.

Молочний тостовий хліб Хоккайдо