Молочний тостовий хліб Хоккайдо
Молочний тостовий хліб Хоккайдо
Справжній смак Японії в неймовірно ніжному молочному тості Хоккайдо.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,050 кг | Крафен 20 | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | сіль | |
0,050 кг | цукор | |
0,050 кг | маргарин | |
0,100 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,001 кг | ванілін | |
0,550 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Заміс тіста: 4 хв. на першій швидкості та 7 хв. на другій. Температура тіста 23-25°С. Релаксація тіста: 5-10 хв. Сформувати тістові заготовки з розрахунку 0,260-0,265 кг/1 л форми. Заготовки викласти в форми та накрити кришками.
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря 75-80%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 220-200-190°С, протягом 28-30 хв. (для заготовок масою 0,780 кг).
Подова піч: 200-200°С, протягом 32-33 хв.
Час випікання залежить від маси тістових заготовок та особливостей печі.