Тостовий хліб Орегон
Тостовий хліб Орегон
Класична лінійка тостових хлібів з американським ДНК.
Тісто
0,700 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | борошно житнє обдирне | |
0,060 кг | Тост мікс | |
0,100 кг | Бородіно мікс | |
0,045 кг | дріжджі пресовані | |
0,050 кг | цукор | |
0,040 кг | маргарин | |
0,007 кг | коріандр мелений | |
0,006 кг | сіль | |
0,040 кг | екстракт житньо-солодовий (темний) | |
0,008 кг | Альфа Бейс | |
0,650 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
З'єднати рецептурні компоненти та замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Відлежування тіста протягом 15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,840 кг (з розрахунку 270-280 г/л форми). Закатати заготовку у вигляді батона, поділити на 4 рівних шматки і поперечно помістити їх у форму. Закрити форму кришкою. Остаточне вистоювання 50 - 60 хв. при температурі 37°C та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 200°C протягом 40 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.