Рецептури Рецептури

Тостовий хліб Нью-Мексико

Овочево-зернова лінійка тостових хлібів з американським ДНК.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,050 кг   Тост мікс
0,300 кг   Мульті Злак Цибуля
0,0076 кг   сіль
0,050 кг   масло вершкове
0,040 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   сухе молоко 1,5%
0,660 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Релаксація 5 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,830 кг та помістити їх у металеві форми (з розрахунку 270-280 г/л форми). Повністю закрити форми кришками.
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 80-85%.

Параметри випікання:

Подова піч: час випікання 40 хв. при температурі 200°C.
Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Тостовий хліб Нью-Мексико