Тостовий хліб Нью-Мексико
Тостовий хліб Нью-Мексико
Овочево-зернова лінійка тостових хлібів з американським ДНК.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,050 кг | Тост мікс | |
0,300 кг | Мульті Злак Цибуля | |
0,0076 кг | сіль | |
0,050 кг | масло вершкове | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,660 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Релаксація 5 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,830 кг та помістити їх у металеві форми (з розрахунку 270-280 г/л форми). Повністю закрити форми кришками.
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 80-85%.
Параметри випікання:
Подова піч: час випікання 40 хв. при температурі 200°C.
Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.