Рецептури Рецептури

Тостовий хліб Монтана

Лінійка тостових хлібів з фруктовою пікантністю з американським ДНК.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,080 кг   Тост мікс
0,300 кг   Живі зерна Дарк
0,150 кг   Джеммі Лайт Слива Угорська
0,003 кг   сіль
0,040 кг   маргарин
0,045 кг   дріжджі пресовані
0,100 кг   грецький горіх
0,450 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Релаксація 5 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,850 кг та помістити їх у металеві форми (з розрахунку 280-285 г/л форми).
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 80-85%. Повністю закрити форми кришками.

Параметри випікання:

Подова піч: час випікання 40 хв. при температурі 200°C.
Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Тостовий хліб Монтана