Тостовий хліб Монтана
Тостовий хліб Монтана
Лінійка тостових хлібів з фруктовою пікантністю з американським ДНК.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,080 кг | Тост мікс | |
0,300 кг | Живі зерна Дарк | |
0,150 кг | Джеммі Лайт Слива Угорська | |
0,003 кг | сіль | |
0,040 кг | маргарин | |
0,045 кг | дріжджі пресовані | |
0,100 кг | грецький горіх | |
0,450 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Релаксація 5 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,850 кг та помістити їх у металеві форми (з розрахунку 280-285 г/л форми).
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 80-85%. Повністю закрити форми кришками.
Параметри випікання:
Подова піч: час випікання 40 хв. при температурі 200°C.
Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.