Рецептури Рецептури

Тостовий хліб Колорадо

Овочево-зернова лінійка тостових хлібів з американським ДНК.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,300 кг   Суміш Гречаний Хліб
0,080 кг   Тост мікс
0,040 кг   маргарин
0,040 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   Аромальт Дарк
0,008 кг   сіль
0,030 кг   цибуля смажена
0,800 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,810 кг та помістити їх до форми (з розрахунку 265-275 г/л форми).
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 80-85%. Повністю закрити форми кришками.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 200°C протягом 40 хв.
Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Тостовий хліб Колорадо