Тостовий хліб Колорадо
Тостовий хліб Колорадо
Овочево-зернова лінійка тостових хлібів з американським ДНК.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,300 кг | Суміш Гречаний Хліб | |
0,080 кг | Тост мікс | |
0,040 кг | маргарин | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | Аромальт Дарк | |
0,008 кг | сіль | |
0,030 кг | цибуля смажена | |
0,800 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,810 кг та помістити їх до форми (з розрахунку 265-275 г/л форми).
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 80-85%. Повністю закрити форми кришками.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 200°C протягом 40 хв.
Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.