Тостовий хліб Айова
Тостовий хліб Айова
Класична лінійка тостових хлібів з американським ДНК.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
0,080 кг | Тост мікс | |
0,005 кг | Ферменто Форте | |
0,008 кг | сіль | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,040 кг | маргарин | |
0,580 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
З'єднати всі інгредієнти та ретельно вимісити тісто 5 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Поділити тісто на заготовки по 0,840 кг (з розрахунку 275-285 г/л форми). Закатати заготовку у вигляді батона, поділити на 4 рівні шматки та поперечно помістити їх у форму. Закрити форму кришкою. Остаточне вистоювання 60-80 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.
Параметри випікання:
Температура випікання 200°C. Тривалість випікання 40 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.