Римські булочки Чіріоли
Римські булочки Чіріоли
Булочки у вигляді кавового зерна або зерна пшеничі з характерно хрусткою шкоринкою та зерновим наповненням.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм |
---|---|
борошно пшеничне в/г | 0,700 |
борошно житнє обдирне | 0,200 |
Бородіно Мікс | 0,100 |
дріжджі пресовані | 0,020 |
сіль | 0,023 |
Живі зерна Дарк | 0,300 |
вода | 0,630 |
Спосіб приготування
Змішати всі інгредієнти, замісити тісто 4хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій. Бродіння тіста – 1 год. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,120 кг, заокруглити і залишити відлежуватися протягом 5-10 хв. для кращого формування. Відформувати продовгуваті з гострими кінцями напівфабрикати, покласти на підпилену борошном тканину швом донизу та накрити тканиною, уникаючи звітрення. Провести кінцеве вистоювання протягом 40-60 хв. в умовах цеху. Перед посадкою в піч перекладаємо н/ф на листи, перевертаючи їх швом доверху.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: 230-200°C із паро зволоженням.
Тривалість випікання 10-12 хв.
На початку випікання подаємо пар.
Ротаційна піч: 230-200°C із паро зволоженням.
Тривалість випікання 10 хв.
На початку випікання подаємо пар.