Папушник Гастрономічний
Папушник Гастрономічний
Різновид великоднього м'якого хліба із дріжджового здобного тіста з гастрономічною солоною начинкою. Справжній смаколик!
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | ЛЕКВАР Білий сапфір | |
5,000 кг | Аморе Р Італія | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
7,000 кг | Дріжджі пресовані | |
25,000 кг | Цукор | |
1,800 кг | Сіль | |
20,000 кг | Маргарин 72% | |
30,000 кг | Яйця | |
40,000 кг | Вода |
Начинка 1
20,000 кг | Сир Голландський 45% | |
20,000 кг | Шинка |
Начинка 2
10,000 кг | Томати сушені |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі сухі інгредієнти разом, включно з цукром. Додати воду, яйця.
- Замісити тісто: 4 хв. на 1-й швидкості та 15-20 хв. на 2-й швидкості до розвинення клейковинного вікна.
Температура тіста 25-26°С. Додати маргарин та продовжити заміс ще 3-4 хв. до розчинення маргарину. - Додати начинку 1.
- Бродіння тіста 90 хв. з однією обминкою через 60 хв в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- При обминці тіста внести томати, розподіливши по тісту.
- Після бродіння поділити тісто на шматки 0,500 кг, сформувати та покласти в форми. Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при
температурі 26-28°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням зробити надрізи.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 180°С протягом 30 хв. з нетривалим парозволоженням. Час випікання
може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та
маси тістової заготовки.