Хлібець Щедрий
Хлібець Щедрий
Продовгувата форма виробу з відкритим гребінцем, пористий м’якіш, виражений аромат та зернове наповнення.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм |
---|---|
борошно пшеничне в/г | 0,970 |
Ферменто Форте | 0,030 |
Нордікс Супер Нью | 0,010 |
дріжджі пресовані | 0,020 |
сіль | 0,023 |
Живі зерна Дарк | 0,300 |
вода | 0,600 |
Спосіб приготування
Змішати всі інгредієнти, замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій. Бродіння тіста – 1 год. в умовах цеху уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки бажаної ваги заокруглити і залишити ще вистоятись протягом 5-10хв.для кращого формування. Відформувати виріб покласти в кошики і поставити в шафу для кінцевого вистоювання на 40-60хв. Готову до випікання тістову заготовку перевертаємо з кошиків на листи для випікання або на посадочну стрічку.