Рецептури Рецептури

Хлібець Щедрий

Продовгувата форма виробу з відкритим гребінцем, пористий м’якіш, виражений аромат та зернове наповнення.

Рецептура

Група Вага / Об’єм
борошно пшеничне в/г 0,970
Ферменто Форте 0,030
Нордікс Супер Нью 0,010
дріжджі пресовані 0,020
сіль 0,023
Живі зерна Дарк 0,300
вода 0,600

Спосіб приготування

Змішати всі інгредієнти, замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій. Бродіння тіста – 1 год. в умовах цеху уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки бажаної ваги заокруглити і залишити ще вистоятись протягом 5-10хв.для кращого формування. Відформувати виріб покласти в кошики і поставити в шафу для кінцевого вистоювання на 40-60хв. Готову до випікання тістову заготовку перевертаємо з кошиків на листи для випікання або на посадочну стрічку.

Хлібець Щедрий