Хліб злаковий
Хліб злаковий
Багатозерновий хліб.
Тісто
80,000 кг | борошно пшеничне 1 гатунку | |
20,000 кг | Круасан 11 злаків | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
2,000 кг | сіль | |
2,000 кг | олія соняшникова | |
12,000 кг | Браун Нектар | |
62,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Замісити тісто на 1-й швидкості 4 хв. та на 2-й швидкості 6-7 хв.Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 42,2%. Бродіння тіста 50-60 хв., в умовах цеху уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,660 кг, сформувати у вигляді батона та покласти на листи. Тривалість вистоювання тістових заготовок 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря 75-80%.
Параметри випікання:
Подова піч: верх - 230°С, низ - 210°С, тривалість випікання 25-28 хв. (залежить від маси тістової заготовки). На початку випічки подати пар. Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від конструктивних особливостей печі.