

Хліб Зерноцвіт
Хліб Зерноцвіт
Ароматний пшеничний хліб на натуральній чеській заквасці з цільнозернового борошна Аморе Віт Рустік. Скоринка – хрустка та запашна, ніби ввібрала сонячне тепло пшеничного поля. "Зерноцвіт" – це не просто хліб у формі квітки, а повернення до справжніх традицій випічки, де кожен шматочок наповнений природною користю й любов’ю до ремесла.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
4,000 кг | Аморе Віт Рустік | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,000 кг | Сіль | |
2,000 кг | Дріжджі пресовані | |
77,000 кг | Вода |
Спосіб приготування
- Змішати всі інгредієнти (85% води від загальної кількості).
- Замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій швидкості тістоміса (поступово додавши решту води).
- Температура тіста 22-24°С. Бродіння тіста 90-100 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення (через 60 хв. зробити обминку).
- Поділити тісто на заготовки квадратної форми, зробити виїмку по центру та кожен кут покласти в центр виїмки.
- Покласти заготовки на лист та залишити на 10-15 хв. для релаксації в умовах цеху.
Подова піч: температура випікання:
- верх 240°С, низ 220°С,
- тривалість 16-18 хв.,
- на початку випічки подати пар.
Тривалість випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
Більше
