Хліб заварний з пажитником
Хліб заварний з пажитником
Хрустка шкоринка, ароматний крупнопористий м’якіш, унікальний смак створені за стародавніми рецептами у поєднанні з сучасними технологіями виробництва. Скибочки хліба смакують ще краще у поєднанні з незвичайними начинками. Наприклад, приготуйте сендвіч зі шматочками свинини, салату зі свіжої капусти, моркви, заправлений майонезом та кільцями смаженої цибулі. Такий хліб точно не буде довго залежуватись на полицях магазину, тому що кожен захоче приготувати з ним свій смачний сендвіч.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,000 кг | клейковина пшенична | |
40,000 кг | ЛЕКВАР Білий сапфір | |
2,000 кг | пажитник цілий | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
3,000 кг | олія соняшникова | |
1,800 кг | сіль | |
65,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Попередньо відварити пажитник протягом 5 хв. і лишити для охолодження. Тісто: замісити тісто: 4 хв. на 1-ій швидкості та 12 хв. на 2-ій швидкості тістоміса (воду додавати поступово). Температура тіста 24-26°С. Бродіння тіста 90 хв. в умовах цеху, з двома обминками через кожні 30 хв. Після бродіння сформувати тістові заготовки довільної форми вагою 0,570кг. Остаточне вистоювання 40-60 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості 85 %. Перед випіканням зробити поздовжній надріз.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 240-220°С протягом 25 хв., з парозволоженням на початку випічки.