Рецептури Рецептури

Хліб заварний Сутінки

Заварний темний хліб на заквасці та заварці з житнього борошна з чудовим вологим м’якушем. Збагачений силою українських суперфудів: сиропом з чорноплідної горобини та чорною патокою.

Тісто

80,000 кг   Борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Борошно житнє сіяне
25,000 кг   ЛЕКВАР Чорна перлина
15,000 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
6,000 кг   Браун Нектар
2,500 кг   Дріжджі пресовані
1,500 кг   Сіль
70,000 кг   Вода

Спосіб приготування

Замісити тісто:

  • 4 хв. на І швидкості та 10 хв. на ІІ швидкості тістоміса.
  • Температура води 4-6°С.
  • Температура тіста 24-26°С.
  • Бродіння 60 хв. в умовах цеху з однією обминкою через 30 хв.
  • Сформувати тістові заготовки довільної форми вагою 0,800-1.200 кг.
  • Остаточне вистоювання 40-60 хв. при температурі 30°С та відносній вологості 80%.
  • Декорувати заготовки борошном, перед випіканням зробити надрізи навхрест. 

Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 240-220°C протягом 35 хв.

Хліб заварний "Сутінки"