Хліб заварний Сутінки
Хліб заварний Сутінки
Заварний темний хліб на заквасці та заварці з житнього борошна з чудовим вологим м’якушем. Збагачений силою українських суперфудів: сиропом з чорноплідної горобини та чорною патокою.
Тісто
80,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | Борошно житнє сіяне | |
25,000 кг | ЛЕКВАР Чорна перлина | |
15,000 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
6,000 кг | Браун Нектар | |
2,500 кг | Дріжджі пресовані | |
1,500 кг | Сіль | |
70,000 кг | Вода |
Спосіб приготування
Замісити тісто:
- 4 хв. на І швидкості та 10 хв. на ІІ швидкості тістоміса.
- Температура води 4-6°С.
- Температура тіста 24-26°С.
- Бродіння 60 хв. в умовах цеху з однією обминкою через 30 хв.
- Сформувати тістові заготовки довільної форми вагою 0,800-1.200 кг.
- Остаточне вистоювання 40-60 хв. при температурі 30°С та відносній вологості 80%.
- Декорувати заготовки борошном, перед випіканням зробити надрізи навхрест.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 240-220°C протягом 35 хв.