Хліб Вітал
Хліб Вітал
Не лише смачний, а й корисний хліб збагачений багатозерновим наповненням.
Тісто:
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | Паноплюс Вітал | |
3,000 кг | Аморе Р Італійська | |
5,000 кг | Браун Нектар | |
2,000 кг | сіль | |
2,000 кг | дріжджі пресовані | |
75,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти (85% води від загальної кількості), замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса (поступово додавши решту води). Температура тіста 25-27°С. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,660 кг, сформувати у вигляді батону та покласти в кошики для вистоювання. Кінцеве вистоювання протягом 35-45 хв. при температурі 32-34°С та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання: верх 230°С, низ 210°С протягом 26-28 хв. з парозволоженням на початку випічки. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.