Рецептури Рецептури

Хліб Вестфалія

Хліб з високим вмістом клітковини на ЛЕКВАРі Чорна Перлина з журавлиною.

Тісто

40,000 кг   Борошно пшеничне в/г
60,000 кг   Борошно житнє обдирне
40,000 кг   ЛЕКВАР Чорна перлина
0,500 кг   Рута Рай
10,000 кг   Браун Нектар
3,500 кг   Дріжджі пресовані
1,800 кг   Сіль
5,000 кг   Журавлина в'ялена
70,000 кг   Вода

Спосіб приготування

  • З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 5 хв. на І швидкості та 5 хв. на ІІ швидкості тістоміса.
  • В кінці замісу додати журавлину.
  • Бродіння тіста 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
  • Тісто поділити на шматки вагою 0,500 кг, сформувати та покласти до форм (із розрахунку 0,500 кг на 1.1 л форми).
  • Остаточне вистоювання 60 хв. при температурі 30°C та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

  • Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 30 хв.
  • Ротаційна піч: температура випікання 230-200°C протягом 28-30 хв.
Хліб Вестфалія