Хліб Вестфалія
Хліб Вестфалія
Хліб з високим вмістом клітковини на ЛЕКВАРі Чорна Перлина з журавлиною.
Тісто
40,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
60,000 кг | Борошно житнє обдирне | |
40,000 кг | ЛЕКВАР Чорна перлина | |
0,500 кг | Рута Рай | |
10,000 кг | Браун Нектар | |
3,500 кг | Дріжджі пресовані | |
1,800 кг | Сіль | |
5,000 кг | Журавлина в'ялена | |
70,000 кг | Вода |
Спосіб приготування
- З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 5 хв. на І швидкості та 5 хв. на ІІ швидкості тістоміса.
- В кінці замісу додати журавлину.
- Бродіння тіста 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Тісто поділити на шматки вагою 0,500 кг, сформувати та покласти до форм (із розрахунку 0,500 кг на 1.1 л форми).
- Остаточне вистоювання 60 хв. при температурі 30°C та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 30 хв.
- Ротаційна піч: температура випікання 230-200°C протягом 28-30 хв.