Рецептури Рецептури

Хліб Веггі Ферменто

Зерново-овочевий хліб на заквасці, збагачений вмістом голозерного вівса та соцевиці.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,040 кг   Ферменто Форте
0,700 кг   Живі зерна Веггі
0,035 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   сіль
0,560 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37 °С та відносній вологості 70-75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.

Хліб Веггі Ферменто