Хліб Веггі Ферменто
Хліб Веггі Ферменто
Зерново-овочевий хліб на заквасці, збагачений вмістом голозерного вівса та соцевиці.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,040 кг | Ферменто Форте | |
0,700 кг | Живі зерна Веггі | |
0,035 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,560 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37 °С та відносній вологості 70-75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.