Рецептури Рецептури

Хліб Трипільський

Житньо-пшеничний хліб з яскраво-вираженим солодовим смаком та соковитим м'якушем.

Тісто

60,000 кг   борошно пшеничне в/г
25,000 кг   борошно житнє обдирне
15,000 кг   Бородіно мікс
20,000 кг   Браун Нектар
5,000 кг   екстракт житньо-солодовий темний
3,500 кг   дріжджі пресовані
2,000 кг   сіль
60,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27°C. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 35-38°C протягом 60-80 хв. (залежить від маси тістової заготовки). Рекомендована маса тістової заготовки 0,430 кг на 1 л форми.

Параметри випікання:

Температура випікання 240-210°C, з парозволоженням на початку випікання. Тривалість випікання 25-30 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).

Хліб Трипільський