Хліб Трипільський
Хліб Трипільський
Житньо-пшеничний хліб з яскраво-вираженим солодовим смаком та соковитим м'якушем.
Тісто
60,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
25,000 кг | борошно житнє обдирне | |
15,000 кг | Бородіно мікс | |
20,000 кг | Браун Нектар | |
5,000 кг | екстракт житньо-солодовий темний | |
3,500 кг | дріжджі пресовані | |
2,000 кг | сіль | |
60,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27°C. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 35-38°C протягом 60-80 хв. (залежить від маси тістової заготовки). Рекомендована маса тістової заготовки 0,430 кг на 1 л форми.
Параметри випікання:
Температура випікання 240-210°C, з парозволоженням на початку випікання. Тривалість випікання 25-30 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).