Хліб Тостовий
Хліб Тостовий
Дрібнопористий м'якіш та тонка ароматна шкоринка.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,010 кг | Супер Софт | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | сіль | |
0,040 кг | цукор | |
0,040 кг | маргарин | |
0,020 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,550 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°С. Релаксація тіста 5-10 хв. Сформувати тістові заготовки з розрахунку 0,260-0,265 кг/1 л форми. Заготовки викласти в форми та накрити кришками.
Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 220-200-190°С протягом 28-30 хв. (для заготовок масою 0,780 кг).
Подова піч: температура випікання 200-200°С протягом 32-33 хв.
Час випікання залежить від маси тістових заготовок та особливостей печі.