Хліб Талсі
Хліб Талсі
Завжди відрізайте більше ніж шматочок! Адже хліб такий смачний та ароматний. До того ж сьогодні він є основним продуктом харчування. На сніданок, в обідній час, чи ввечері, з супом або салатом, до м’яса, насправді в будь-який час, цей хліб просто незамінний. Любов з першого шматочка! Додайте до скибочки хліба сир, шматочки авокадо та полуниці… Хоча вибір завжди за вами. Спробуйте поєднати зі своїми улюбленими смаками!
Тісто
40,000 кг | борошно житнє обдирне | |
60,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
40,000 кг | ЛЕКВАР Чорна перлина | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
2,000 кг | олія соняшникова | |
1,800 кг | сіль | |
6,000 кг | цукор | |
50,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 8 хв. на 2-й швидкості тістоміса (воду додавати поступово). Бродіння тіста 40-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,670 кг та надати бажаної форми. Тістові заготовки обкатати в борошні та покласти у форми з лози швом донизу. Остаточне вистоювання 40-45 хв. при температурі 34-36°C та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 250-230°C протягом 30 хв.
Ротаційна піч: температура випікання 240-220°C протягом 28-30 хв.