Рецептури Рецептури

Хліб Талсі

Завжди відрізайте більше ніж шматочок! Адже хліб такий смачний та ароматний. До того ж сьогодні він є основним продуктом харчування. На сніданок, в обідній час, чи ввечері, з супом або салатом, до м’яса, насправді в будь-який час, цей хліб просто незамінний. Любов з першого шматочка! Додайте до скибочки хліба сир, шматочки авокадо та полуниці… Хоча вибір завжди за вами. Спробуйте поєднати зі своїми улюбленими смаками!

Тісто

40,000 кг   борошно житнє обдирне
60,000 кг   борошно пшеничне в/г
40,000 кг   ЛЕКВАР Чорна перлина
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
2,500 кг   дріжджі пресовані
2,000 кг   олія соняшникова
1,800 кг   сіль
6,000 кг   цукор
50,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 8 хв. на 2-й швидкості тістоміса (воду додавати поступово). Бродіння тіста 40-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,670 кг та надати бажаної форми. Тістові заготовки обкатати в борошні та покласти у форми з лози  швом донизу. Остаточне вистоювання 40-45 хв.  при температурі 34-36°C та відносній вологості 75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 250-230°C протягом 30 хв.

Ротаційна піч: температура випікання 240-220°C протягом 28-30 хв.

Хліб Талсі