Хліб Скандинавський
Хліб Скандинавський
Хліб із соковитим пористим м'якушем, наповнений насінням льону та соняшнику.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | Аморе P Італія | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,000 кг | Браун Нектар | |
2,000 кг | Олія соняшникова | |
1,000 кг | Дріжджі пресовані | |
2,200 кг | Сіль | |
70,000 кг | Вода |
Наповнювач
50,000 кг | Ядро соняшникового насіння | |
10,000 кг | Льон |
Декор
4,000 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
- Змішати всі інгредієнти разом. Воду додавати в заміс в два етапи: на початку 90%, решту додати перейшовши на другу швидкість.
- Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре вимішеного тіста.
- Вкінці замісу додати наповнювач.
- Температура води для замісу тіста 2-3°C.
- Температура тіста 23-24°С. Тривалість бродіння тіста 60 хв.
- Поділити тісто на шматки потрібної ваги, сформувати овальні тістові заготовки та покласти в металеві форми. Після чого поставити у ферментаційну камеру на 12-15 годин при температурі 5-6°С.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 22-25 хв.
- Ротаційна піч: температура випікання 230-200°C протягом 23-25 хв. з подачею пари на початку випікання.
Тісто: змішати всі інгредієнти разом. Воду додавати в заміс в два етапи: на початку 90%, решту додати перейшовши на другу швидкість. Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре вимішеного тіста. Вкінці замісу додати наповнювач. Температура води для замісу тіста 2-3°C. Температура тіста 23-24°С. Тривалість бродіння тіста 60 хв.
Поділити тісто на шматки потрібної ваги, сформувати овальні тістові заготовки та покласти в металеві форми. Після чого поставити у ферментаційну камеру на 12-15 годин при температурі 5-6°С.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 22-25 хв.
Ротаційна піч: температура випікання 230-200°C протягом 23-25 хв. з подачею пари на початку випікання.