Рецептури Рецептури

Хліб Швейцарський

Темний заварний хліб з пікресленою кислинкою у поєднанні з солодкістю. Можна заморожувати.

Тісто

60,000 кг   борошно пшеничне в/г
40,000 кг   борошно житнє обдирне
25,000 кг   ЛЕКВАР Житній
15,000 кг   Браун Нектар
2,500 кг   дріжджі пресовані
2,400 кг   сіль
1,000 кг   екстракт житньо-солодовий темний
1,000 кг   Рута Рай
2,000 кг   Альфа Бейс
0,200 кг   кориандр мелений
58,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Загальний заміс тіста: 5 хв. на 1-й швидкості та 5-7 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 26-28°С. Тривалість бродіння тіста 20-30 хв. Поділити тісто на шматки потрібної ваги (0,450 кг тіста на форму 1,300 л). Декорувати Сід Міксом та покласти у форми. Кінцеве вистоювання 60-80 хв. (залежно від маси тістової заготовки). при температурі 35°С та відносній вологості 75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання верх 230°С, низ 210°С протягом 20-22 хв. (залежить від маси тістової заготовки) з подачею пари на початку випікання. Час випікання може змінюватися взалежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Хліб Швейцарський