Рецептури Рецептури

Хліб Селянський

Пшеничний хліб з об'ємним м'якушем та тонкою хрусткою шкоринкою.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,018 кг   сіль
0,002 кг   дріжджі пресовані
0,580 кг   вода
0,005 кг   Гамма Супер

Наповнювач

0,005 кг   оливкова олія
0,100 кг   маслини порізані

Спосіб приготування

Тісто:

Змішайте інгредієнти та добре вимісіть тісто. Температура тіста має бути від 25 до 26°C. Попереднє вистоювання тіста в умовах цеху 30 хв. (уникаючи завітрення). Порційна вага заготовки 400 г.

Надайте тісту округлої форми та виложіть його у кільцеву форму. попереднє вистоювання тіста 40 хв. в умовах цеху.

Далі надайте виробу необхідної форми та прикрасьте, після чого виложіть на листи для випікання. Кінцеве вистоювання тіста 60-70 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C. Перед випікання зробіть надрізи ножем.

Більше

Параметри випікання:

Час випікання: 40 хв.

Температура випікання: 200-225°C (випікайте на пару).

Хліб Селянський