Хліб Селянський
Хліб Селянський
Пшеничний хліб з об'ємним м'якушем та тонкою хрусткою шкоринкою.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,018 кг | сіль | |
0,002 кг | дріжджі пресовані | |
0,580 кг | вода | |
0,005 кг | Гамма Супер |
Наповнювач
0,005 кг | оливкова олія | |
0,100 кг | маслини порізані |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішайте інгредієнти та добре вимісіть тісто. Температура тіста має бути від 25 до 26°C. Попереднє вистоювання тіста в умовах цеху 30 хв. (уникаючи завітрення). Порційна вага заготовки 400 г.
Надайте тісту округлої форми та виложіть його у кільцеву форму. попереднє вистоювання тіста 40 хв. в умовах цеху.
Далі надайте виробу необхідної форми та прикрасьте, після чого виложіть на листи для випікання. Кінцеве вистоювання тіста 60-70 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C. Перед випікання зробіть надрізи ножем.
Більше
Параметри випікання:
Час випікання: 40 хв.
Температура випікання: 200-225°C (випікайте на пару).