Хліб Прибалтійський
Хліб Прибалтійський
Хліб подовий темний на хмелевій заквасці, насичений смак, наближений до заварних сортів хліба, щільний, вологий, затемнений м'якіш.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм |
---|---|
борошно житнє обдирне | 0,500 |
борошно пшеничне в/г | 0,400 |
Бородіно Мікс | 0,100 |
Живі зерна Дарк | 0,300 |
цукор | 0,050 |
сіль | 0,022 |
дріжджі пресовані | 0,020 |
вода | 0,680 |
кмин | 0,005 |
Спосіб приготування
Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури.
Температура тіста: 27-28°C .
Тривалість попереднього відлежування тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи обвітрювання тістової заготовки. Тісто поділити на шматки бажаної вагою по 0,500 кг та надати відповідної форми. Змочити тістові заготовки водою та декорувати житніми висівками.
Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°C протягом 50-60 хв. (залежить від маси тістової заготовки).
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: 240-200°C
Тривалість випікання 20-25 хв.
Ротаційна піч: 230-200°C
Тривалість випікання 20-25 хв.