Хліб подовий Селянський
Хліб подовий Селянський
Цільнозерновий хліб на заквасці з гарним вологим м'якушем та глибоким насиченим смаком.
Тісто
48,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
40,000 кг | Борошно пшеничне цільнозернове | |
10,000 кг | Аморе Меланж Віт | |
2,000 кг | Висівки пшеничні | |
2,000 кг | Олія соняшникова | |
2,000 кг | Сіль | |
1,000 кг | Дріжджі пресовані | |
75,000 кг | Вода |
Декор
7,000 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
- Змішати всі інгредієнти і замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій швидкості тістоміса.
- Бродіння тіста 120 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення.
- Через 60 хв. бродіння тіста зробити обминку.
- Виброджене тісто поділити на шматки бажаної ваги, сформувати заготовки овальної форми, декорувати в зерновій суміші Сід Мікс.
- Тістові заготовки викласти у форми з лози (накриті тканиною і підпилені борошном).
- Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч зробити надрізи.
Параметри випікання:
Подова піч: температура 230-200°С; час 28-30 хв.