Рецептури Рецептури

Хліб подовий Селянський  

Цільнозерновий хліб на заквасці з гарним вологим м'якушем та глибоким насиченим смаком.

Тісто

48,000 кг   Борошно пшеничне в/г
40,000 кг   Борошно пшеничне цільнозернове
10,000 кг   Аморе Меланж Віт
2,000 кг   Висівки пшеничні
2,000 кг   Олія соняшникова
2,000 кг   Сіль
1,000 кг   Дріжджі пресовані
75,000 кг   Вода

Декор

7,000 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

  • Змішати всі інгредієнти і замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій швидкості тістоміса.
  • Бродіння тіста 120 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення.
  • Через 60 хв. бродіння тіста зробити обминку.
  • Виброджене тісто поділити на шматки бажаної ваги, сформувати заготовки овальної форми, декорувати в зерновій суміші Сід Мікс.
  • Тістові заготовки викласти у форми з лози (накриті тканиною і підпилені борошном).
  • Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч зробити надрізи.


Параметри випікання:
Подова піч: температура 230-200°С; час 28-30 хв.

Хліб подовий Селянський