Хліб По-домашньому
Хліб По-домашньому
Веганський продукт. Не містить інгредієнтів тваринного походження. Хліб насичений зернами, темний багато-зерновий м'якіш, тонкий солодово-пряний аромат.
Тісто
30,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
50,000 кг | Паномікс Прокорн | |
3,500 кг | дріжджі пресовані | |
5,000 кг | цукор | |
0,500 кг | сіль | |
0,300 кг | Альфа Бейс | |
60,000 кг | вода | |
10,000 кг | грецький горіх | |
10,000 кг | родзинки | |
10,000 кг | курага |
Декор
8,000 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
Тісто:
Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 26-27°C. Бродіння тіста 30-45 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Вага тістової заготовки 0,400 кг на форму колодязь (діаметр 11 см, висота 10 см) та 0,450 кг на овальну форму (об'ємом 1,200 кг). Релаксація заготовок протягом 3-5 хв. для кращого формування. Сформувати заготовки, декорувати Сід Мікс та покласти у форми. Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.
Параметри випікання:
Подова піч: час випікання 18-22 хв. при температурі 230-200°C (випікати з використанням пару). Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.