Північноєвропейський
Північноєвропейський
Хліб з насиченим солодовим смаком, притаманний фінським хлібам, та зерновим наповненням, збагачений вітамінами та мінералами, корисними вуглеводами та жирами.
Тісто
0,400 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | борошно житнє обдирне | |
0,500 кг | Живі зерна Дарк | |
0,010 кг | Рута Рай | |
0,050 кг | картопляні пластівці | |
0,020 кг | сироп глюкозно-фруктозний | |
0,010 кг | екстракт житньо-солодовий | |
0,020 кг | сіль | |
0,035 кг | дріжджі пресовані | |
0,300 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти разом та замісити тісто: 5 хв. на 1-й швидкості, потім 5 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 25-27°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху. Сформувати заготовки по 660 г та викласти в металеві форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75% протягом 60-70 хв.
Параметри випікання:
Подова піч: 230-210°C
Тривалість випікання: 33-35 хв.
Ротаційна піч: 240-220°C
Тривалість випікання: 28-30 хв.