Хліб Північне золото
Хліб Північне золото
Поживний пшенично-житній хліб на заквасці, збагачений насінням льону. Має глибокий насичений смак та апетитну шкоринку.
Опара пуліш
40,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
10,000 кг | Борошно житнє обдирне | |
0,100 кг | Дріжджі пресовані | |
4,000 кг | Ферменто Форте | |
50,000 кг | Вода |
Тісто
50,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
10,000 кг | Льон | |
2,000 кг | Сіль | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
10,000 кг | Вода |
Оздоблення
2,000 кг | Борошно житнє обдирне |
Спосіб приготування
Опара Пуліш:
- Розмішати інгредієнти до однорідної маси. Після чого опару накрити та залишити для бродіння.
- Тривалість бродіння 16-20 год.
Тісто:
- Змішати всі рецептурні компоненти протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса до стану добре вимішаного тіста.
- Температура тіста 26-28°С. Тривалість бродіння 60-90 хв.
- Поділити тісто на шматки потрібної ваги, покласти на підпилений борошном стіл.
- Сформувати круглі або подовжені заготовки, викласти їх на листи або покласти в кошики з лози.
- Кінцеве вистоювання протягом 60-90 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75% (Технологічні параметри можуть змінюватись від умов виробництва).
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання: верх 240°С, низ 220°С (після посадки знизити до 200°С), тривалість випікання 26-28 хв. з парозволоженням на початку випікання.
- Тривалість випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі