Рецептури Рецептури

Хліб Оулу

Житньо-пшеничний заварний хліб.

Заварка

10,000 кг   борошно житнє обдирне
5,000 кг   Аромальт Дарк
5,000 кг   екстракт житньо-солодовий темний
40,000 кг   вода

Тісто

30,000 кг   борошно пшеничне в/г
60,000 кг   борошно житнє обдирне
1,500 кг   Альфа Бейс
3,000 кг   дріжджі пресовані
2,200 кг   сіль
35,000 кг   Браун Нектар
30,000 кг   вода

Покриття

1,000 кг   Браун Нектар
1,000 кг   вода

Спосіб приготування

Заварка: борошно житнє, Аромальт Дарк, екстракт-житньо солодовий заварити водою температура 95°С. Залишити остигати 4-6 год.

Тісто: до заварки додати всі інгредієнти згідно рецептури. Замісити тісто 4 хв. на 1-ій швидкісті та 6 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,300 кг та викласти у форми. Остаточне вистоювання провести при температурі 34-36°С протягом 60-80 хв. 

Параметри випікання:

Ротаційна піч: випікати при t 230-220°С протягом 24 хв.

Покриття: Браун Нектар розвести з кипяченою водою та покрити гарячі вироби.

Хліб Оулу