Хліб Морквяний
Хліб Морквяний
Цільнозерновий хліб має легку вологу структуру м\якішу збагачену міксом різноманітного насіння та моркви.
Тісто
7,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
2,500 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
1,000 кг | Сідмікс Керрот | |
0,200 кг | Ферменто Форте | |
0,200 кг | дріжджі пресовані | |
0,200 кг | сіль | |
7,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Сідмікс Керрот потрібно залити водою 1:1 та залишити для набухання протягом 15-20 хв. (вода для замочування береться від загальної кількості). З’єднати всі компоненти та замісити тісто протягом 4 хв. на першій швидкості, а потім 4 хв. на другій швидкості тістоміса до добре вимішеного тіста. Температура тіста 25-26°С. Тривалість бродіння тіста 90 хв. (в умовах цеху уникаючи завітрення). Обминка тіста через 45 хв. Поділити тісто на шматки потрібної ваги, злегка заокруглити та викласти на підпилений борошном стіл швом до гори. Накрити поліетиленом та залишити на 15-20 хв. відпочити. Потім сформувати круглі або овальні заготовки, викласти їх для кінцевого вистоювання на листи або в кошики. Кінцеве вистоювання в шафі протягом 40-60 хв. при температурі 35°С та вологості 75%.
Більше
Параметри випікання:
На початку випічки подаємо пар.
Подова піч: 220-210°C.
Ротаційна піч: 220-200°C.
Тривалість випікання: 20 хв.