Хліб Марафон
Хліб Марафон
Супер корисний зерновий хліб на заквасці з низьким глійкемічним індексом.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,250 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
0,075 кг | цукор | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | сіль | |
0,800 кг | насіння соняшника | |
0,200 кг | льон | |
0,200 кг | насіння грабуза | |
1,600 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замочити насіння гарбуза, соняшника та льону у 1,2 кг теплої води на 2-3 години.
Заміс тіста протягом 10+2 хв. Температура тіста: 26-28℃. Поділити тісто бажаної ваги та викласти в металеві форми.
Вистоювання протягом 60-70 хв. при відносній вологості 70% та температурі 36-37℃.
Більше
Параметри випікання:
Випікати протягом 24 хв. при температурі 250℃ з подачею пари та зниженням температури до 180℃.