Хліб Куршевель
Хліб Куршевель
Хліб заварний темний з пажитником та сиром.
Тісто
80,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | борошно житнє обдирне | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
20,000 кг | ЛЕКВАР Житній | |
5,000 кг | Браун Нектар | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
1,800 кг | сіль | |
3,000 кг | олія соняшникова | |
65,000 кг | вода |
Наповнювач 1
2,000 кг | пажитнік цілий |
Наповнювач 2
10,000 кг | Сир Голландський 45% |
Декор
2,000 кг | кунжут |
Спосіб приготування
Наповнювач: пажитник попередньо відварити у воді протягом 5 хв. та охолодити. Воду, що лишилася після відварювання, використати в тісто.
Тісто: замісити тісто: 4 хв. на 1-ій швидкості та 10 хв. на 2-ій швидкості тістоміса (воду додавати поступово). В кінці замісу додати сир. Температура тіста 24-26°С. Бродіння тіста 90 хв. в умовах цеху з двома обминками через кожні 30 хв. Після бродіння сформувати тістові заготовки довільної форми вагою 0,570 кг. Остаточне вистоювання 40-60 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості 85%. Перед випіканням зробити надріз уздовж.
Параметри випікання:
Подова піч: температура 240-220°С протягом 30 хв. з парозволоженням на початку випікання.