Хліб Крафтяр
Хліб Крафтяр
Хліб з насиченим солодовим смаком, збагачений зернами.
Тісто
75,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
25,000 кг | борошно житнє обдирне | |
2,300 кг | сіль | |
6,000 кг | Браун Нектар | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
15,000 кг | ЛЕКВАР Житній | |
30,000 кг | Живі зерна Дарк | |
61,000 кг | вода | |
2,500 кг | дріжджі пресовані |
Спосіб приготування
Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 43,4%. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою 0,670 кг, заокруглити та покласти швом донизу в кошики для вистоювання круглої форми. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання верх 230°C, низ 210°C, тривалість 23-27 хв. з подачею пари на початку випікання. Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі