Рецептури Рецептури

Хліб Крафтяр

Хліб з насиченим солодовим смаком, збагачений зернами.

Тісто

75,000 кг   борошно пшеничне в/г
25,000 кг   борошно житнє обдирне
2,300 кг   сіль
6,000 кг   Браун Нектар
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
15,000 кг   ЛЕКВАР Житній
30,000 кг   Живі зерна Дарк
61,000 кг   вода
2,500 кг   дріжджі пресовані

Спосіб приготування

Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 43,4%. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою 0,670 кг, заокруглити та покласти швом донизу в кошики для вистоювання круглої форми. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання верх 230°C, низ 210°C, тривалість 23-27 хв. з подачею пари на початку випікання. Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі

Хліб Крафтяр