Хліб Керрот
Хліб Керрот
Натуральний продукт, апетитний, запашний, приємний на смак та привабливий зовні зерновий морквяний хліб.
Тісто
0,850 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,150 кг | Сідмікс Керрот | |
0,005 кг | Гамма Супер | |
0,020 кг | сіль | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,650 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
*Рекомендуємо перед замісом тіста суміш Сідмікс Керрот залити гарячою водою на 15 хв.
Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки по 0,350 кг, округлити і викласти на листи. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 40-60 хв.
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 210-200°С, тривалість випікання 15 хв.