Хліб картопляний Селянський
Хліб картопляний Селянський
Смачний, ароматний, довго зберігає свіжість та соковитість.
Тісто
75,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
17,000 кг | борошно житнє обдирне | |
8,000 кг | картопляні пластівці | |
2,000 кг | сіль | |
2,000 кг | дріжджі пресовані | |
6,000 кг | Браун Нектар | |
2,000 кг | Аморе Р Італійська | |
1,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
65,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто 4-6 хв. на 1-й швидкості та 4-6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Бажана температура тіста 26-28°С. Тривалість бродінняння тіста 45-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
Тісто поділити на заготовки вагою по 0,550 кг та покласти на листи для вистоювання. Кінцеве вистоювання 45-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 70-75%. Перед випіканням зробити надрізи.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 24-26 хв. з парозволоженням на початку випікання.
Ротаційна піч: температура 220-200°C протягом 24-26 хв. з парозволоженням.