Рецептури Рецептури

Хліб картопляний Селянський

Смачний, ароматний, довго зберігає свіжість та соковитість.

Тісто

75,000 кг   борошно пшеничне в/г
17,000 кг   борошно житнє обдирне
8,000 кг   картопляні пластівці
2,000 кг   сіль
2,000 кг   дріжджі пресовані
6,000 кг   Браун Нектар
2,000 кг   Аморе Р Італійська
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
65,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто 4-6 хв. на 1-й швидкості та 4-6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Бажана температура тіста 26-28°С. Тривалість бродінняння тіста 45-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.

Тісто поділити на заготовки вагою по 0,550 кг та покласти на листи для вистоювання. Кінцеве вистоювання 45-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 70-75%. Перед випіканням зробити надрізи.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 24-26 хв. з парозволоженням на початку випікання.

Ротаційна піч: температура 220-200°C протягом 24-26 хв. з парозволоженням.

Хліб картопляний Селянський