Хліб Каркасон
Хліб Каркасон
Хліб на заварці та заквасці з використанням супер злакового асорті. У формі міста-фортеці. У виробі чудово розкриваються 4 смаки: солодовий, горіховий, сливовий, смак хмелю.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм |
---|---|
борошно пшеничне в/г | 1,000 |
Живі зерна Дарк | 0,250 |
Рута Рай | 0,010 |
Джеммі Лайт Угорська слива | 0,050 |
сіль | 0,020 |
дріжджі пресовані | 0,040 |
грецький горіх | 0,100 |
вода | 0,400 |
Сідмікс | 0,100 |
манна крупа | 0,050 |
Спосіб приготування
Заміс тіста: 4 хв. на 1-й шв. + 6 хв. на 2-ій. Температура тіста 27-28°С. Попереднє бродіння - 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на рівну кількість заготовок по 480 г та 70 г. Заокруглити заготовки, віддекорувати зерновою посипкою чи манною крупою та залишити для релаксації на 5 хв. Велику заготовку поділити скалкою навхрест та покласти по центру маленьку заготовку. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 50-60 хв. у вистійній шафі.
*Декорувати виріб можна Сідмікс чи манною крупою.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: 230-210°C із паро зволоженням.
Тривалість випікання 20-22 хв.
На початку випікання подаємо пар.
Ротаційна піч: 220-200°C із паро зволоженням.
Тривалість випікання 18-20 хв.