Хліб гречано-овочевий Веггі
Хліб гречано-овочевий Веггі
Багатогранний смак, високий вміст клітковини та протеїнів.
Тісто
0,650 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | борошно житнє обдирне | |
0,150 кг | Гречаний Хліб | |
0,010 кг | Нордікс Супер Нью | |
0,400 кг | Живі зерна Веггі | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,650 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,350 кг для багетів або вагою 0,550 кг для хлібу. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 70-75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 250-220°С.
Час випікання протягом 20 хв. для багетів та 28-30 хв. для хлібу з парозволоженням..