Хліб голландський Grano Nature
Хліб голландський Grano Nature
Смачний хліб з ароматною шкоринкою та вологим насиченим зернами м'якішем.
Тісто
120,000 кг | Живі зерна | |
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
25,000 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
7,500 кг | цукор | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
0,800 кг | сіль | |
100,000 кг | вода |
Декор
10,000 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
Тісто:
З'єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 8 хв. на 1-й швидкості та 2-3 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 26-28°C. Бродіння тіста 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто бажаної ваги та покласти в форми. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при відносній вологості 70% та температурі 36-37°C.
Параметри випікання:
Випікати протягом 25-30 хв. з парозволоженням, при температурі 240°C-190-180°C.