Рецептури Рецептури

Хліб голландський Grano Nature

Смачний хліб з ароматною шкоринкою та вологим насиченим зернами м'якішем.

Тісто

120,000 кг   Живі зерна
100,000 кг   борошно пшеничне в/г
25,000 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
7,500 кг   цукор
2,500 кг   дріжджі пресовані
0,800 кг   сіль
100,000 кг   вода

Декор

10,000 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

Тісто:

З'єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 8 хв. на 1-й швидкості та 2-3 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 26-28°C. Бродіння тіста 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто бажаної ваги та покласти в форми. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при відносній вологості 70% та температурі 36-37°C.

Параметри випікання:

Випікати протягом 25-30 хв. з парозволоженням, при температурі 240°C-190-180°C.

Хліб голландський Grano Nature