Хліб Фермерський
Хліб Фермерський
Вегетаріанський хліб. Важкий німецький вид хліба з солодовим ароматом та темним, насиченим зернами м'якішом.
Тісто
37,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
37,500 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
25,000 кг | Паноплюс Кернеброд | |
3,000 кг | Ферменто Форте | |
1,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
2,300 кг | сіль | |
60,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості тістоміса. Попереднє бродіння 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Вага тістової заготовки 0,400 кг на форму колодязь (діаметр 11 см, висота 10 см) та 0,450 кг на овальну форму (об'ємом 1,2 кг). Сформувати та покласти у форми. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 75-80%.
Параметри випікання:
Випікати з подачею пари.
Подова піч: температура випікання 230-210°C.
Ротаційна піч: температура випікання 220-200°C.
Час випікання 15-20 хв.