Хліб Десертний
Хліб Десертний
Ніжний вологий м'якіш з солодовим смаком хліба та вкрапленнями родзинок і журавлини. Смакує до перших страв та бутербродів.
Тісто
0,300 кг | борошно житнє обдирне | |
0,400 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,300 кг | Бородіно мікс | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | сіль | |
0,070 кг | патока | |
0,060 кг | солод житній ферментований | |
0,250 кг | родзинки | |
0,150 кг | журавлина | |
0,650 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти та замісити тісто: 5 хв. на 1-й шв. та 5 хв. на 2-й шв. В кінці замісу додати журавлину та родзинки. Температура тіста: 25- 27°C. Тривалість попереднього вистоювання 20-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки масою 0,300 кг та викласти в металеві форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°C протягом 40-60 хв.
Параметри випікання:
Температура випікання 240-210°C, тривалість випікання 20-25 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).