Рецептури Рецептури

Хліб Датський

Хліб екстрасолодовий із зерновим наповненням кіноа, чіа, льон, соняшник, рижій - рекордна кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів.

Тісто

0,650 кг   борошно пшеничне в/г
0,350 кг   борошно житнє обдирне
0,600 кг   Живі зерна Дарк
0,002 кг   коріандр мелений
0,050 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   Рута Рай
0,006 кг   Альфа Бейс
0,035 кг   сироп глюкозно-фруктозний
0,060 кг   екстракт житньо-солодовий
0,025 кг   Аромальт Дарк
0,010 кг   солод житній ферментований
0,028 кг   сіль
0,630 кг   вода

Покриття

0,050 кг   вівсяні пластівці

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі інгредієнти разом та замісити тісто: 5 хв. на 1-й швидкості, потім 5 хв. на 2-й швидкості.Температура тіста 25-27°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху. Сформувати заготовки вагою по 370 г та викласти в металеві форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75% протягом 60-70 хв.

Параметри випікання:

Подова піч: 220-210°C
Тривалість випікання: 33-35 хв.
Ротаційна піч: 220-200°C
Тривалість випікання: 28-30 хв.

Хліб Датський