Хліб Bon Noir
Хліб Bon Noir
Хапай корисне! Цільнозернове борошно, 5 супер злаків: кіноа, чіа, льон, соняшник, рижій. Джерело вітамінів B1, E, ароматний солод і заварка на хмелю.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
0,200 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
0,500 кг | Живі зерна Дарк | |
0,005 кг | сіль | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,700 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 70-75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.