Хліб Bon Matin
Хліб Bon Matin
Хапай корисне! Цільнозернове борошно, насіння льону, сушена журавлина. Низький глікемічний індекс 48, високий вміст клітковини.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
0,200 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,002 кг | сіль | |
0,100 кг | льон | |
0,100 кг | журавлина в'ялена | |
0,950 кг | вода |
Спосіб приготування
Замочування льону:
Залити льон холодною водою (100 г на 300 г) та залишити на 2-3 год.
Тісто:
Замісити тісто згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості 75-80%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.