Рецептури Рецептури

Хліб Bon Matin

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, насіння льону, сушена журавлина. Низький глікемічний індекс 48, високий вміст клітковини.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне цільнозернове
0,200 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,002 кг   сіль
0,100 кг   льон
0,100 кг   журавлина в'ялена
0,950 кг   вода

Спосіб приготування

Замочування льону:

Залити льон холодною водою (100 г на 300 г) та залишити на 2-3 год.

Тісто:

Замісити тісто згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості 75-80%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.

Більше

Хліб Bon Matin