Хліб Bon Legume
Хліб Bon Legume
Хапай корисне! Цільнозернове борошно, голозерний овес, сочевиця, кунжут, насіння гірчиці, морква та пряна цибуля. Джерело вітамін B1 (15% добової норми), ароматний та смачний.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
0,200 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
0,600 кг | Живі зерна Веггі | |
0,100 кг | Сідмікс Керрот | |
0,025 кг | дріжджі пресовані | |
0,005 кг | сіль | |
0,750 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
- Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості.
- В кінці замісу додати Сідмікс Керрот.
- Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки.
- Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 70-75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.