Рецептури Рецептури

Хліб Bon Legume

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, голозерний овес, сочевиця, кунжут, насіння гірчиці, морква та пряна цибуля. Джерело вітамін B1 (15% добової норми), ароматний та смачний.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне цільнозернове
0,200 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
0,600 кг   Живі зерна Веггі
0,100 кг   Сідмікс Керрот
0,025 кг   дріжджі пресовані
0,005 кг   сіль
0,750 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

  • Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості.
  • В кінці замісу додати Сідмікс Керрот.
  • Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
  • Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки.
  • Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 70-75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.

Більше

Хліб Bon Legume