Хліб багатозерновий Веггі
Хліб багатозерновий Веггі
Збагачений смак та аромат завдяки зерново-овоченим включенням.
Тісто
0,800 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | борошно житнє обдирне | |
0,400 кг | Живі зерна Веггі | |
0,005 кг | Рута Рай | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,018 кг | сіль | |
0,650 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
з´єднати всі інгредієнти згідно рецептури та замісити тісто 6 хв. на першій швидкості та 4 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Тривалість бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки по 0.280 кг та заокруглити. Потім з´єднати по 2 штуки та покласти в металеві форми для випікання. Кінцеве вистоювання: 40-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням зробити декоративні надрізи.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 230-200°C.
Тривалість випікання 20-22 хв. з парозволоженням.