Хліб Альпійський
Хліб Альпійський
Пшенично-житній заварний хліб збагачений багатозеровим наповненням.
Тісто
60,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
40,000 кг | борошно житнє обдирне | |
2,500 кг | сіль | |
4,000 кг | цукор | |
3,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,000 кг | Рута Рай | |
40,000 кг | ЛЕКВАР Чорна перлина | |
2,000 кг | Альфа Бейс | |
20,000 кг | Паноплюс Вітал | |
60,000 кг | вода |
Спосіб приготування
ТІсто: з`єднати всі інгредієнти і замісити тісто: 4-6 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Бажана температура тіста 26-28°С. Тривалість бродіння тіста 45-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою по 1,100 кг та покласти у кошики, присипані житнім борошном. Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 70-75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 33-35 хв. з парозволоженням.
Ротаційна піч: температура 220-200°C протягом 35-40 хв. з парозволоженням.