Калач Королівський
Калач Королівський
Справді королівський смак виробу.
Тісто:
90,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
10,000 кг | борошно житнє обдирне | |
10,000 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
25,000 кг | Леквар Житній | |
5,000 кг | олія соняшникова | |
2,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,000 кг | сіль | |
65,000 кг | вода |
Декор:
5,000 кг | рисові кульки | |
5,000 кг | ядро соняшникового насіння | |
3,000 кг | борошно житнє обдирне |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти до стану добре вимішаного тіста. Загальний час замісу: 4 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 24-26°C. Викласти у контейнер для бродіння. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Через 30 хв. зробити обминку. Поділити тісто на заготовки вагою 0,300 кг. Сформувати у вигляді джгута. Декорувати одну сторону сумішшю з ядра соняшника та рисових кульок, другу сторону житнім обдирним борошном. Перекрутити тістову заготовку і викласти на лист або у кошик з циліндром у вигляді кола. Остаточне вистоювання 60-90 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 240°C протягом 15 хв. з подачею пари. Параметри випікання залежать від маси тістової заготовки та конструктивних особливостей печі.