Чіабатта житня
Чіабатта житня
Чіабатта з яскравим смаком та ароматом на заварці на житньому борошні, ферментованому житньому солоді, житньо-солодовому екстракті, патоці та месясі, та заквасці.
Тісто
80,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | борошно житнє обдирне | |
20,000 кг | ЛЕКВАР Житній | |
1,000 кг | Рута Рай | |
1,000 кг | клейковина пшенична | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
1,800 кг | сіль | |
3,000 кг | олія соняшникова | |
65,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Бродіння тіста 90 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Через 45 хв. зробити обминання. Тісто поділити на шматки прямокутної форми вагою по 0,200 кг та покласти на листи для остаточного вистоювання. Остаточне вистоювання проводити протягом 20 хв. при температурі 32°C та відносній вологості повітря 75-80%.
Параметри випікання:
Подова піч: 250-240°C протягом 18-20 хв. з парозволоженням на початку випікання.
Ротаційна піч: 240-220°C протягом 15-18 хв. з парозволоженням на початку випікання.